Daniela Monica Bordas

Daniela Monica Bordas

Daniela Monica Bordas 1
Daniela Monica Bordas
February 8, 2018
    

Nuuuu, nu ai obosit sa fii puternica mi-am spus din nou, intr-o dimineata de octombrie devreme. De fiecare data, ia-o de la capat, ca Si cum nimeni nu te-ar fi dezamagit.Stiu ca nu poti fi pozitiva tot timpul. insa mai Stiu ca poti fi onesta din cale-a afara, cu tine insati Si cu cei din jurul tau. Toate suntem atat de minunate si frumoase, imi spuse Ramona. Trebuie doar sa te privesti!
Da, vine timpul cand devii multumita Si nu Stii de ce, te schimbi fara sa trebuiasca sa permiti asta. Aleg ca de acum, din starea in care era evidentiata nevoia de a fi recunoscuta si iubita, sa actionez dintr-un spatiu de maturitate feminina, fiind pregatita sa recunosc femeia dinauntrul meu si sa ii acord spatiul de care are nevoie arhetipul femeii trezite, constiente de puterea ei, care nu mai are nevoie sa se considere indreptatita si nu simte nevoia sa pretinda. Nu trebuie sa dovedeasca nimic. Ea este completa si poate avea parte de toate emotiile, insa e responsabila pentru aparitia lor. O stare in care stim ca suntem suficiente, ca suntem demne de tot ce se afla in acest Univers. Ea este cea care stie sa iubeasca cu adevarat. Femeia care nu se agata de oameni, dar care stie sa iubeasca intr-un mod pasional, dintr-un spatiu mare si deschis al inimii, fiind suficient de matura ca sa stie ca ea nu poate face lucruri mari doar cu personalitatea sa. Cu alte cuvinte, ea este un canal prin care da voie Luminii divine sa treaca prin ea.
Aceasta poveste traita, realitate trezita, nu ar fi fost nuantata atat de frumos, fara ajutorul, sustinerea si profesionalismul minunatei Ramona Ilie si ajutoarelor ei, care au contribuit la imaginea mea. Multumesc incao data din tot sufletul! Va IUBESC