Mother & Daughters. Couples. Family.

by Ramona Ilie ~ Professional Beauty Portrait Photographer

Mother & Daughters. Couples. Family.

Cele mai frumoase momente sunt cele petrecute alaturi de familia mea. Iubesc sa imi petrec timpul alaturi de ei, iar atunci cand acele momente speciale le pot pastra pentru totdeauna, prin fotografii, ele devin cea mai de pret comoara.

La intalnirea prealabila sedintei foto, pe langa faptul ca povestim despre cum va decurge sesiunea foto (scop, dorinte, accesorii, haine, machiaj, etc), vorbim si despre cine mai participa la sedinta. Pot fii copiii, sotul, bunici, prietene, colege, iubitul, etc

Intotdeauna ei vin spre finalul sedintei foto, daca nu este nevoie de inca un machiaj sau coafura. Stiu ca barbatii nu au rabdare sa stea cateva ore (machiaj, coafura, sedinta foto cu sotia) pentru 10 minute in care ei apar in cateva fotografii.¬† La fel si copii. ūüôā

Am sa povestesc cate putin din fiecare: mama si fiica, cuplu, familie, etc

Dumnezeu nu poate fi pretutindeni asa ca a creat mamele. ‚ô•

Draga mama, tu cea care alegi cel mai putin sa fii fotografiata. Esti intotdeauna in spatele camerei si intotdeauna cu o scuza.

Ce vei face intr-o zi cand copii vor cauta fotografii cu tine si nu sunt… Nu conteaza cum crezi ca esti, cum crezi ca arati, copii tai cred ca esti perfecta.

Vreau sa existi in fotografii pt copii tai, pentru persoanele ce te iubesc si pentru tine! ♥
Nu exista nimic in aceasta lume care sa egaleze valoarea unei amintiri ce tu ai creat-o si ce va dura o viata.

 Imi doresc ca fiecare femeie sa inteleaga ca fotografia nu intra in competitie cu realitatea. Fotografia o completeaza. ♥
Asta este magia ce exista in fotografie, imprima acea realitate (care nu mai exista din urmatorul moment) pentru totdeauna… iar frumusetea cea mai mare este ca nu doar pentru noi, ci si pentru copii nostri si pentru copiii copiilor nostri.
 
Amintiri ce tu le-ai creat, amintiri ce vor dura o viata.

 

Cum captezi momentele speciale petrecute alaturi de persoana iubita?

Einstein spunea: "Exista o forta extrem de puternica pentru care, cel putin pana in prezent, stiinta nu a gasit o explicatie formala. Este forta care include si guverneaza totul, este chiar in spatele oricarui fenomen care are loc in univers si inca nu a fost identificata de noi. Aceasta forta universala este IUBIREA. 

Fiecare individ poarta cu sine un mic, dar puternic generator de iubire, a carui energie asteapta sa fie eliberata. Cand o sa invatam sa oferim si sa primim aceasta energie universala, vom putea afirma ca iubirea invinge tot, ca poate transcende totul si orice, deoarece iubirea este chintesenta vietii."

Fotografiile sunt pentru totdeauna.  ♥

…pentru tine, pentru cel de langa tine si pentru generatiile viitoare. Sunt nepretuite.  

...atunci cand toata familia apare in fotografii este cel mai emotionant moment. Sclipirea si fericirea din ochii tuturor este de nepretuit. ‚ô•

Te invit, cu drag, sa cream sedinta ta foto impreuna cu cei dragi

Pentru detalii si oferta, te rog  completeaza formularul de AICI 

*completarea chestionarului nu te obliga sa programezi sedinta foto.

Cu drag,
Ramona