Proiectul BE YOU 2019- 2122 Fotografia alb negru. Emotie si unicitate.

fotografia alb negru
  • Cand fotografiezi oamenii color, le suprinzi hainele. Cand ii fotografiezi in alb-negru, le suprinzi sufletele. Ted Grant

Proiectul BE YOU si fotografia alb negru. Emotie si unicitate.

Femeia autentica, reala, fara machiaj profesional sau coafura sofisticata. Naturalete, emotie si acceptarea frumusetii naturale, evidentiate prin fotografia alb negru.

fotografia alb negru

Iubesc sa fotografiez femeile, sa scot in evidenta tot ceea ce au mai frumos, feminitatea, senzualitatea, personalitatea lor.  Iubesc  conexiunea pe care o am cu fiecare femeie pe care o intalnesc, Proiectul BE YOU 2019- 2122 Fotografia alb negru. Emotie si unicitate. 1 indiferent daca  am petrecut o zi intreaga impreuna sau poate doar o ora, iubesc la fel de mult conexiunea ce se realizeaza intre mine si persoana ce o fotografiez.

..si  iubesc fotografia alb negru.

Am intalnit femei minunate, cu povesti de viata uimitoare. Am ajutat la cresterea imaginii de sine si la confirmarea sau reconfirmarea frumusetii.

Prin proiectul Be You,  mi-am aratat, atat mie cat si femeilor pe care le-am fotografiat ca sunt la fel de frumoase cu machiaj minim sau fara machiaj deloc si  fara coafura sofisticata. Asa cum sunt ele zi de zi.

Proiectul BE YOU 2019- 2122 Fotografia alb negru. Emotie si unicitate. 2

Inspiratia am primit-o inca din 2017 cand Peter Lindbergh a scos calendarul Pirelli si m-am indragostit de fiecare fotografie si de stilul unic a lui Lindbergh.

M-am indragostit atunci de fotografia alb negru.
Fotografia alb negru scoate in evidenta doar frumusetea naturala a femeii, nu haine, nu culori, nu machiaj. Senzualitate, feminitate, emotie si iubire de sine.

Mi-am dorit de cand am inceput acest proiect, ca fiecare femeie minunata care participa sa primeasca o experienta unica si fotografia ce o reprezinta, asa cum este ea,  in acel moment.
Poate ganditoare, trista sau fericita, melancolica , increzatoare sau poate foarte emotionata .

Proiectul BE YOU 2019- 2122 Fotografia alb negru. Emotie si unicitate. 3

...am fotografiat deja peste 90  femei superbe. Au fost si adolescente si femei peste 50 ani. Au fost femei care nu s-au machiat, coafat deloc si femei care se coafeaza, machiaza zi de zi si atunci asa au venit si pentru proiect.

Au fost femei  imbracate in blugi si tricou sau in rochii senzuale . Portrete sau tot corpul. Razand sau serioase. Fericite sau melancolice...
Iubesc diversitatea din acest proiect.
Singurul lucru in comun a fost fotografia alb negru.   2019- 2121 Proiectul BE YOU Fotografia alb negru. Emotie si unicitate. 1

fotografia alb negru

Sunt foarte entuziasmata de acest proiect. 🙂
Am intalnit atat de multe femei uimitoare. Multumesc fiecareia dintre ele.

Mai sunt doar cateva locuri disponibile si ajungem la final. Daca doresti sa faci parte din acest proiect, scrie-mi un mesaj.
Abia astept sa te cunosc si sa iti arat cat de frumoasa te vad, cu putin sau fara machiaj, cu sau fara coafura. Asa cum esti tu, zi de zi. Autentica. Reala. Minunata.

Cu mult drag,
Ramona

Be You - Fotografie Portret. Fotografia alb negru.